Yleiset ohjeet

FTP-osoite
FTP-päivitysosoite on www-osoitteenne (www.osoite.fi/com/net/org). Mikäli www-osoitteenne ohjautuu toiselle palveluntarjoajalle saatte siirtoon tarvittavan ip-osoitteen asiakaspalvelusta sähköpostitse.

Hakemistorakenne
Sivustolla näkyvä materiaali siirretään "httpdocs" -hakemistoon.

CGI-scriptit ladataan "cgi-bin" -hakemistoon. Sivuilta niitä kutsutaan normaalisti osoitteella domain/cgi-bin/script.cgi

"private" -hakemisto on tarkoitettu yksityisten tiedostojen tallettamiseen. Hakemistoon on mahdollista päästä ainoastaan ftp-ohjelmaa käyttäen.

"anon_ftp" on tarkoitettu anonyymiftp-palvelinta varten. Palvelu on oletuksena disabloitu kaikilta asiakkailta.

Tilastot
Tilastointiohjelmana käytetään AWstats nimistä ohjelmaa. Tilastot ovat näkyvissä www-sivuillanne alihakemistossa "webstat". Hakemisto on suojattu tunnus-salasanaparilla joka on sama kuin ftp-tunnus ja sen salasana. Mikäli olette kadottaneet salasanan voitte pyytää sen vaihtamista asiakaspalvelusta sähköpostitse (businessweb@datainfo.fi).

Salasanasuojatut hakemistot
Voitte toistaiseksi tilata salasanalla suojatut hakemistot asiakaspalvelusta. Tavoitteenamme on että vuodenvaihteen jälkeen Unix-asiakkaat saavat käyttöönsä Hallintapaneelin jonka kautta salasanasuojattujen hakemistojen luonti ja käyttäjien hallinta onnistuu selainpohjaisesti.